Bel ons 06 13 04 64 81 - mail ons info@groenhofco.nl

Registratie voor uw congres

Registratie voor uw congres


Bij het organiseren van een congres wilt u een professionele registratie voor al uw gasten. Wij maken gebruik van een professioneel registratiesysteem, welke direct verbonden is aan de bijbehorende registratieformulier(en). Op deze manier gaan er geen registratiegegevens verloren. De formulieren voor registratie worden op maat gemaakt en alle benodigde gegevens kunnen worden geregistreerd.

Uw congresregistratie uit handen geven?

Wij verzorgen dan het volgende voor u!

Registratieformulier

Registratieformulier

Een op maat gemaakt registratieformulier voor uw congresregistratie

Wekelijkse updates

Wekelijkse updates

Iedere week ontvangt u informatie over nieuwe aanmeldingen.

Deelnemerslijsten

Deelnemerslijsten

U ontvangt een lijst met deelnemers aan uw evenement.

Naambadges

Naambadges

Badges met de naam van uw deelnemers met uw logo hierop.

Facturatie

Facturatie

Wij verzorgen de facturen voor u bij betalende deelnemers.

Ontvangst

Ontvangst

Door een goede registratie verzorgen wij een overzichtelijk ontvangst.

Meer tijd voor de inhoud

Bij het organiseren van een succesvol congres komt veel kijken, hier gaat ook veel tijd in zitten. Wij kunnen voor u de gehele logistieke organisatie uit handen nemen, het is natuurlijk ook mogelijk om alleen verschillende onderdelen van de organisatie uit handen te geven.

Wij raden iedereen aan om in ieder geval de registratie en de ontvangst uit handen te geven. Dit geeft u meer tijd om op de inhoud te focussen en geeft uw congres of bijeenkomst een professionele uitstraling.

Ontvangst

De voornaamste reden om de ontvangst uit te besteden, is dat u vrij bent om al uw gasten welkom te heten en te netwerken. Mocht er nog iets in de zalen klaar gezet of afmaakt moeten worden, dan bent u ook vrij om dit te regelen. Wij bezetten voor u de registratiebalie bij de ingang van de locatie, delen de naambadges en eventuele informatie uit en verwijzen uw gasten naar de ontvangstruimte.

Mochten er nog mensen zijn die zich op de dag zelf willen registreren, dan kan dit natuurlijk ook. Er wordt dan on site een professionele badge gemaakt.