Bel ons 06 13 04 64 81 - mail ons info@groenhofco.nl

Diensten voor congresorganisatie

Onze diensten

Voor uw congres of bijeenkomst.

Hier treft u een overzicht over hoe wij de organisatie van uw congres of bijeenkomst kunnen vereenvoudigen.

Onderwerp & titel

Onderwerp & titel

Het onderwerp van een bijeenkomst is over het algemeen de eerste start van het uitwerken van een congres. De titel van het congres is heel belangrijk; met een goede, pakkende titel staat of valt uw congres.

Tijdspad

Tijdspad

Een tijdspad klinkt heel ouderwets, niet meer van ‘nu’. In de praktijk blijft het tijdspad een groot en belangrijk onderdeel van organisatie van uw congres. Het geeft een goed inzicht in de stand van zaken en het tijdsbestek.

Beursvloer

Een paar kleine standjes tot een geheel gevulde beursvloer, alles is mogelijk. De organisatie begint al bij het bepalen van o.a. de grootte, de prijzen en de aantallen. Vervolgens komt alles weer aan op ‘heldere communicatie’.

Communicatie

Heldere communicatie tijdens de organisatie van een congres is zeer belangrijk. De gouden Groenhof tip: Zorg voor één aanspreekpunt. Deze persoon behoudt het gehele overzicht van alle onderdelen van de organisatie. Deze rol vervullen wij graag voor u.

Registratie

Een goede congresregistratie is een belangrijk speerpunt voor uw congres! Zorg voor een duidelijk, overzichtelijk en online registratieformulier. Op deze manier heeft u direct alle juiste gegevens van uw deelnemers.

Begeleiding tijdens uw congres

Tijdens uw congres is een warm welkom en goede begeleiding een belangrijk aspect voor het overzicht en de rust. Als u dit zelf zou moeten verzorgen, dan blijft er geen tijd over om te netwerken of uw VIP gasten welkom te heten.

 

 

Locatie

Locatie

Bij het kiezen van een locatie zijn er veel belangrijke aspecten waar rekening mee gehouden dient te worden. Te denken valt aan o.a.: Bereikbaarheid, parkeergelegenheid, bewegwijzering, catering en sfeer.

Naambadges

Naambadges

Naambadges komen in verschillende soorten en maten. Wij verzorgen voor u nette bedrukte naambadges met het logo van het congres. Tijdens het congres kunnen deze makkelijk bijgemaakt worden voor on-site registraties.

Catering

Catering

De catering tijdens een congres wordt vaak onderschat. Een goede kop koffie, een vers en rijk belegd broodje bij de lunch of de borrelhappen zijn zeer bepalend voor de sfeer en indrukken van de gasten.