Bel ons 06 13 04 64 81 - mail ons info@groenhofco.nl

Beursvloer

Beursvloer

Veel organisaties kiezen ervoor om een beursvloer te creëren. Dit zorgt voor extra netwerk mogelijkheden, het kan extra deelnemers verzorgen en zorgt het voor extra budget voor de organisatie.

‘Beursvloer’ is een zeer breed begrip; het kan variëren van een paar statafels met promotiemateriaal tot een geheel gevulde en ingerichte beursvloer met standhouders, banners en apparatuur. Alles is mogelijk.

De organisatie van een beursvloer begint al bij het bepalen van o.a. de grootte van de stands, de prijzen en de aantallen. Vervolgens komt alles weer aan op ‘heldere communicatie’.

Grootte

Grootte

Worden alles stands even groot of zal er een variatie komen van kleine en grote stands?

Prijzen

Prijzen

Gaat u werken met 1 vaste prijs voor alle stands (afhankelijk per grootte) of wil u liever gaan werken met sponsorpakketten?

Aantallen

Aantallen

Het aantal stands is in natuurlijk geheel afhankelijk van de grootte van de ruimte en het aantal te verwachtte gasten.

Zodra de uitwerking van de beursvloer klaar is, is het zaak om de vloer te gaan vullen met organisaties en bedrijven die bij uw bijeenkomst en gasten passen. Het is sterk aan te raden om de eerste mailing voor standhouders te versturen naar contacten vanuit uw eigen netwerk/ledenbestand. Zorg dat zij de eerste keuze hebben.