Bel ons 06 13 04 64 81 - mail ons info@groenhofco.nl

Begeleiding tijdens congresdag

Begeleiding tijdens uw congresdag

Tijdens uw congres is een warm welkom voor de deelnemers belangrijk; is het duidelijk waar men heen moet, waar is de garderobe, waar is het toilet, in welke zaal zal de opening plaatsvinden, naambadges en overige informatie zal uitgedeeld moeten worden.

Als u dit zelf allemaal moet verzorgen blijft er geen tijd over om rustig gesprekken te voeren met uw gasten, of om uw VIP gasten speciaal welkom te heten.

Wij bemannen de ontvangst/registratiebalie bij de ingang van de locatie de gehele dag. Hier verwelkomen wij uw gasten, delen de naambadges uit en voorzien de gasten van alle nodige informatie. Komen er gasten later of willen er gasten op de dag zelf nog registreren? Geen probleem, dit is mogelijk en wij printen on-site een mooie badge.

Indien er gedurende de dag vragen zijn dan weten uw gasten ons te vinden en hoeven ze niet door alle gasten op zoek te gaan naar een aanspreekpunt.

Als gezicht van uw organisatie blijft u tijdens het congres vrij om uw gasten te verwelkomen en te spreken, terwijl wij op de achtergrond alles voor u regelen.